Friday, 26 November 2021

Acha Origami & Diy Art

 Assalmualaikum

Hello geng , berdasar tajuk entry terbaru, ini adalah channel youtube aku. Sebelum ni content dalam youtube aku masak n makan. Memandang kan aku tak boleh nak konsisten dengan masak n makan makan aku tuka kepada tutorial origami dan diy art. 

So far untuk diy art belum ada lagi sebab aku tengah tunggu material, dah ada nnt in sya allah aku buat laju-laju. heheh

Alhamdulillah untuk origami dah ada 9 video. aku harap korang boleh support aku untuk dapatkan 1k subscriber dan 4k jam menonton.

Tolong ye korang, aku berharap sangat content origami aku ni diterima dan boleh jadi bahan rujukan untuk siapa-siapa yang berminat dengan seni origami.

Harini aku aku share content harini, harap korang sudi subscribe like and share.


Acha Origami & Diy Art



Origami love bereben. Kalau korang takde aktiviti  nak buat dengan anak-anak korang boleh cuba tutorial ni. Dah siap boleh bagi pada yang tersayang.

Next nnt aku share video yang lain pula, Thank korang.


No comments:

Post a Comment